Tutkimuksia miesten seksuaalihäiriöistä

25.10.2017 17.34

Avalnlipun käyttöoikeus myönnetty Terveyspalvelut Sympatikus Oy:lle

Suomalaisen Työn Liitto on 17.10.2017 myöntänyt Terveyspalvelut Sympatikus Oy:lle oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä.

Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta. 

Terveys- ja sosiaalialan yrityksiä on Suomessa noin 18 700 (2015). Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus on myönnetty 154 yritykselle eli alle 1 %:lle  alan yrityksistä.

Terveyspalvelut Sympatikus Oy omistaa web-sivustot www.seksuaaliterveysklinikka.fi, www.miesklinikka.com, www.naiseksi.fi ja www.terveeks.fi. Yritys tuottaa myös erikoislääkäri - ja terapiapalveluita seksuaalihäiröistä kärsiville potilaille. Yritys tuottaa myös alan koulutusta eri kohderyhmille. Yrityksen toimitusjohtaja on erikoislääkäri Juhana Piha.

Palaa otsikoihinTee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä