Tutkimuksia naisten seksuaalihäiriöistä

20.12.2016 19.28

Uusi www.naiseksi.fi -sivusto avataan 1.1.2017

Asiantuntijasivustot www.seksuaaliterveysklinikka.fi on toiminut vuodesta 2007 ja www.miesklinikka.com vuodesta 2004 alkaen. Sivustoille on tehty noin 3 miljoonaa vierailua vuosien varrella ja nykyään kävijöitä on 60 000-80 000 kuukaudessa.

Vuonna 2004 työterveyslääkäri Vesa Nurmenniemi perusti www.miesklinikka.com -sivuston. Sivuston ajatuksena oli - ja on edelleen - antaa tietoa miehen terveydestä ja jaksamisesta. Sivusto päätyi myöhemmin Terveyspalvelut Sympatikus Oy:n ja Juhana Pihan omistukseen. Sivuston vastuuhenkilö on nykyään lääketieteen opiskelija Mikael Piha. Vuonna 2007 erikoislääkäri Juhana Piha perusti sivuston www.seksuaaliterveysklinikka.fi  ja sen ajatuksena on antaa tutkittua tietoa miehen ja naisen seksuaaliongelmista. Sivustosta vastaa Juhana Piha.

Parisuhdennäkökulma ja etenkin naisen seksuaalisuus on jäänyt hieman taka-alalle ja siitä syntyi ajatus uuden sivuston perustamisesta. Sivustolle hankittiin kuvaava nimi - www.naiseksi.fi - ja se avataan 1.1.2017. Sivusto keskittyy parisuhteeseen ja seksuaali- ja paritepiaan sekä naisen seksuaalisuuteen. Sivustovastaava on erityistason seksuaaliterapeutti Jouni Pölönen.

Kaikki kolme sivustoa ovat Terveyspalvelut Sympatikus Oy:n omistuksessa ja kokonaisvastuun sisällöstä kantaa yrityksen omistaja ylilääkäri Juhana Piha. Yrityksen tiedotuspäällikkö on Pia Piha. Sivustot ovat riippumattomia lääkäriasemien toiminnasta. Sivustojen yhteyteen on koottu yrityksestä täysin riippumaton seksuaalilääketieteen ja seksologian asiantuntijatiimi.

Banneritilaa myydään neuvottelujen perusteella. Niiden suhteen yhteyttä voi ottaa Juhana Pihaan.

Yhteystiedot
juhana.piha@setekli.fi
pia.piha@setekli.fi
jouni.polonen@setekli.fi
mikael.piha@setekli.fi

Palaa otsikoihinTee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä