Seksuaaliterveysklinikka

Asiantuntijan ylläpitämä sivusto miesten ja naisten seksuaalihäiriöistä


Sivuston tarkoituksena on antaa asiallista ja ajantasaista tietoa miesten ja naisten seksuaalihäiriöistä, niiden syistä, yleisyydestä ja hoidosta.


Sivuston sisällöstä vastaa dosentti, kliinisen fysiologian erikoislääkäri Juhana Piha.

Hän on hoitanut kokopäivätoimisesti erityyppisistä seksuaalihäiriöistä kärsiviä miehiä 1994 alkaen vuoden. Potilaskontakteja on tänä aikana ollut yli 30 000 tuhansien eri miespotilaiden kanssa. Ylläpitäjällä on myös kliinisen seksologin vaativan erityistason pätevyys (NACS), seksuaalilääketieteen asiantuntijan pätevyys (FECSM) ja seksuaalilääketieteen kouluttajan pätevyys (MJCSM). Vastaanotto keskittyy miesten seksuaalihäiriöihin, mutta myös naisten seksuaalihäiriöiden perusselvityksiä lähinnä hormonaaliseslta kannalta tehdään. Vastaanotolle voi tulla myös kumppanin kanssa.


Sivuston tukena on laaja asiantuntijaverkosto (tiimi). He toimivat täysin sivustosta riippumatta. Heidän yhteystietonsa ovat mukana, jotta potilaat löytäisivät sopivan asiantuntijan.


Seksuaalterveysklinikka.fi-sivusto, kuten sen sisarsivustotkaan (www.miesklinikka.com ja www.naiseksi.fi) toimivat itsenäisesti ja esim. mikään lääkäriasemaketju ei ole missään omistus- tai muussa suhteessa sivustoihin. Sivusto tekee pienimuotoista yhteistyötä kaikkien halukkaiden aiheeseen liittyvien tahojen kanssa (lähinnä bannereiden muodossa). Kaikki sivustot omistaa Terveyspalvelut Sympatikus Oy  (2148931-9).Seksuaaliterveysklinikka-alpha


suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb


Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä