Henna Kekkonen

Perustiedot

henna_kekkonen_300x414
  • Toimintaterapeutti
  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
  • Seksuaaliterapeutti (Sexpo)
Olen valmistunut 2011 toimintaterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja sen jälkeen olen kouluttautunut aktiivisesti neurologian ja varsinkin aivovauriokuntoutuksen osalta. Teenkin pääasiassa neurologisten asiakkaiden ja vakavasti sairastuneiden parissa töitä. Seksuaalisuus ei häviä iän eikä sairastumisen myötä ja toimintaterapeuttisen taustani vuoksi tämä teema on lähellä sydäntäni. Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) sekä Sexposta valmistunut seksuaaliterapeutti. 

Toimin läheisesti myös yhteistyössä lantionpohjan toimintahäiriöihin erikoistuneen fysioterapeutin kanssa, joten erilaiset yhdyntäkivut ja lantion alueen toimintahäiriöiden aiheuttamat haasteet seksuaalisuuteen ovat vastaanotollani näkyvillä. Kipu on tuttu myös CRPS kipuoireyhtymän kautta. Olen työskennellyt myös erilaisten parisuhdehaasteiden parissa mm. haluttomuuden ja halujen eriparisuuden kautta. Vastaanotolle voi tulla aina kumppanin kanssa mikäli haluatte. 

Työskentelen yksityisellä sektorilla koko Etelä-Savon seudulla, vastaanottotilat ovat Savonlinnassa sekä Mikkelissä. Koti- ja laitoskäynnit esimerkiksi sairauden vuoksi ovat myös mahdollisia, joista neuvotellaan kilometrikulut erikseen. 

Teen töitä ammattilaisten tiedon lisäämiseksi seksuaalisuudesta ja koulutan ja luennoin aiheesta erilaisissa työyhteisöissä varsinkin hoiva- ja kuntoutusalalla. 

Ajanvaraus ja lisätietoja 

  • puhelimitse 050 344 7864
  • sähköpostilla henna.kekkonen@terapiaperhonen.com