Leena Väisälä

leena

Perustiedot

– Naistentautien ja synnytyksen erikoislääkäri


– Kliininen seksologi (NACS)

ajanvaraus


Olen valmistunut naistentautien ja synnytysten erikoislääkäriksi v. 1997.  Sen jälkeen opiskelin seksologiaa Jyväskylän amk:ssa ja San Franciscossa, ja Pohjoismaisen kliinisen seksologin auktorisaation sain v. 2005.  Lisäksi minulla on Eurooppalainen seksuaalilääketieteen erityispätevyys FECSM.  


Seksologian lisäksi olen perhetynyt raskauden ehkäisyyn ja vaihdevuosien hormonihoitoon toimiessani lääketehdas Bayerin asiantuntijalääkärinä vuosina 2008-2015.


Jos tulet vastaanotolle seksuaaliongelman tai seksuaalisuuteen liittyvän kysymyksen vuoksi, varaa mielellään 2 peräkkäistä aikaa (1h). Voit tulla vastaanotolle myös kumppanisi kanssa, varaa silloinkin 2 aikaa.


Selvittelen kaikenlaisia seksuaalisuuteen liittyviä ongelmia ja pulmatilanteita, mutta erityisesti olen perehtynyt naisten seksuaaliseen haluttomuuden, ja naisten yhdyntäkipuihin ja kiihottumis- ja orgasmiongelmiin.  Seksuaaliongelmissa usein muutama vastaanottokerta riittää, ja jos tarvitset/tarvitsette laajempaa tai intensiivisempää terapiaa, ohjaan yleensä sinut/teidät muuaalle jatkamaan.


Julkaisuja seksuaalisuudesta ja miesten ehkäisystä


Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti 1987
  • Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri 1997
  • Doctor of Human Sexuality, IASHS San Francisco 2004
  • Kliininen seksologi (NACS pohjoismainen auktorisaatio, vaativa erityistaso) 2005
  • Seksuaalilääketieteen Euroopan erikoislääkäriyhdistyksen erityispätevyys FECSM 2014


Tee sivusta PDF Tulosta
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä